White character on landing page and invisible character in rooms.

Kronholm

Junior Member
Members
4Posts:
1 Threads:
Jun 22Joined:
0 Reputation:
#1
Hello. I've just made a R63B with BrainCMS and PlusEmu.
I double checked the external_variables etc.
I copied the figure xml file from gordon, and it did not fix anything.

White character landing page: Please log in or register to see this link.

Invisible character when in rooms: Please log in or register to see this link.

When I'm in a room and I do the :teleport command, I can see the character teleporting when going from one end of the room to another.
Reply

Kronholm

Junior Member
Members
4Posts:
1 Threads:
Jun 22Joined:
0 Reputation:
#2
Anyone knows a fix to this?
Reply

Lexus

Junior Member
Members
12Posts:
0 Threads:
May 31Joined:
0 Reputation:
#3
1. open up your computer start menu

2. control panel

3. clock, language and region

4. "change the date, time, or number format"

5. additional settings

6. where it says decimal symbol you want to change it from a comma to a dot symbol then save

7. You have fix the problem! :D
Kronholm likes this post
Reply

Kronholm

Junior Member
Members
4Posts:
1 Threads:
Jun 22Joined:
0 Reputation:
#4
Lexus Wrote: Please log in or register to see this link.1. open up your computer start menu

2. control panel

3. clock, language and region

4. "change the date, time, or number format"

5. additional settings

6. where it says decimal symbol you want to change it from a comma to a dot symbol then save

7. You have fix the problem! :D
Amazing, I thought I tried that, but I found out that I edited the wrong one. Thanks a lot.
This doesn't fix the no avatar on landing page though - but so far so good!
Reply

Lexus

Junior Member
Members
12Posts:
0 Threads:
May 31Joined:
0 Reputation:
#5
hmm It could be something with your swf, open dev tool (f12) and see what you get
Reply

Kronholm

Junior Member
Members
4Posts:
1 Threads:
Jun 22Joined:
0 Reputation:
#6
Lexus Wrote: Please log in or register to see this link.hmm It could be something with your swf, open dev tool (f12) and see what you get
This is the only error I get: Please log in or register to see this link.

In the reception folder I have a val14_background_left, but no val17_background_left.
Reply
Users browsing this thread:
1 Guest(s)