BrainCMS 1.9.1 Mysql error

xSwagnemitEx

Junior Member
Members
9Posts:
1 Threads:
Jul 15Joined:
0 Reputation:
#1
I have installed BrainCMS on my webserver on one of my subdomains, i made a host header and i can connect to it properly.
only problem is i have a problem with my MySQL, when i register my user is not added in the database. i already tried 

ALTER TABLE users ADD google_secret_code VARCHAR(200) NULL;

ALTER TABLE users ADD 2fa_status int(1) NOT NULL DEFAULT 0;

But this is not doing the job for me.

<b> i use:

IIS 10
PHP 7.1
MySQL Community server 5.1
Brain version 1.9.1
Arcturus version 1.15.2
i used original database provided with arcturus (installed first) then i added the Brain 1.9.1 database
</b>
Is there anyone out here who perhaps knows the fix?
Thanks in advance
Reply

xSwagnemitEx

Junior Member
Members
9Posts:
1 Threads:
Jul 15Joined:
0 Reputation:
#2
bump...
Reply

Lexus

Junior Member
Members
13Posts:
0 Threads:
May 31Joined:
0 Reputation:
#3
Can you show print about your problem
Reply

xSwagnemitEx

Junior Member
Members
9Posts:
1 Threads:
Jul 15Joined:
0 Reputation:
#4
There are no actual screens to show, but i tried to explain it

Please log in or register to see this link.
Reply

Lexus

Junior Member
Members
13Posts:
0 Threads:
May 31Joined:
0 Reputation:
#5
have you run ALTER TABLE `users` ADD `seckey` VARCHAR(999) ?
Reply

xSwagnemitEx

Junior Member
Members
9Posts:
1 Threads:
Jul 15Joined:
0 Reputation:
#6
Lexus Wrote: Please log in or register to see this link.have you run ALTER TABLE `users` ADD `seckey` VARCHAR(999) ?
i did not, Thanks for the tip, but this also did not do the job for me...
still nothing in the database
Reply

Lexus

Junior Member
Members
13Posts:
0 Threads:
May 31Joined:
0 Reputation:
#7
then i don't know...

make sure in your brainconfig line 15  that you have "$config['hotelEmu'] = 'arcturus'; // plusemu // arcturus"
Reply

xSwagnemitEx

Junior Member
Members
9Posts:
1 Threads:
Jul 15Joined:
0 Reputation:
#8
Lexus Wrote: Please log in or register to see this link.then i don't know...

make sure in your brainconfig line 15  that you have "$config['hotelEmu'] = 'arcturus'; // plusemu // arcturus"
as far as i know my config is setup right...
i have uploaded it Please log in or register to see this link. , maybe im  missing something?[/url]

Please note that undefined.nl links to my Please log in or register to see this link.
Reply

Lexus

Junior Member
Members
13Posts:
0 Threads:
May 31Joined:
0 Reputation:
#9
Maybe something wrong with your database or you doing something wrong,

i downloaded arcturus 1.20.0 and braincms 1.9.1 worked fine
Reply

xSwagnemitEx

Junior Member
Members
9Posts:
1 Threads:
Jul 15Joined:
0 Reputation:
#10
Lexus Wrote: Please log in or register to see this link.Maybe something wrong with your database or you doing something wrong,

i downloaded arcturus 1.20.0 and braincms 1.9.1 worked fine
EDIT: i used arcturus 1.20 and brain 1.9.1 but it is still not working, first i upload the arcturus sql and then the provided brain.sql
Thanks for your anwser.
i used all the files from the BrainCMS forum on RetroRipper, but i will try to setup again with Arcturus 1.20 since i used arcturus 1.15.2

Show Content my steps:


i used all the files from the BrainCMS forum on RetroRipper, but i will try to setup again with Arcturus 1.20 since i used arcturus 1.15.2
Reply
Users browsing this thread:
1 Guest(s)